Connect with us

plantelor

Viața trece printr-o persoană în viața

Viața trece printr-o persoană în viața lui o mulțime de situații, dintre care unele sunt vesele și altele sunt triste și dureroase, iar aceste situații, dacă o persoană ia o lecție de la ele, cu siguranță îl vor aduce beneficii în viitor, iar în acest articol vă vom prezenta cuvinte frumoase despre viață. Cuvinte despre realitatea vieții Nu trăim în viață, ci murim în ea. Plutesc pe viață și nu trăiesc în ea. Viața este mai mare decât medicina, draga mea. Controversa vieții între gust și gust. Ești aici și asta e tot ce îmi doresc în viață. Moartea este mai bună decât viața cu sânge rău. Viața a decis să-mi pună capăt.

Dorința noastră servilă de a trăi este cu adevărat de bază. Viața noastră nu are valoare dacă ne pierdem speranța pentru o viață mai bună. Viața umană este plină de pericole și, mai mult decât atât, nu are sens. Se spune că nu există viață pentru o persoană fără speranță, dar o persoană nu trăiește, ci mai degrabă moare. Este important să faci un vis din viață și să faci realitate dintr-un vis. Cred că dacă mă opresc, viața va fi lipsită de sens. Dar viața doar traversează trenul durerii. Viața se mișcă atât de repede încât ne duce din rai în iad în câteva secunde. Doar două lucruri pot dezvălui marile mistere ale vieții: suferința și iubirea. A trăi înseamnă a experimenta lucruri, nu a sta pe loc și a te gândi la sensul vieții. Nicio viață nu este completă fără un strop de nebunie. Viața este o încredere încredințată ție.Nu ai dreptul să protestezi în ziua în care ți se ia înapoi, pentru că nu este, de fapt, a ta.

A găsi un lucru important în viață nu înseamnă a renunța sau a nega toate celelalte lucruri importante. Tragedia unei vieți ale cărei zile sunt asemănătoare și ale cărei lucruri se repetă. Refuzăm să vedem viața ca pe o mare aventură. Cine nu se teme pentru viața lui, nu-i pasă de viața altora. Nimic nu este absurd sau logic în această viață mai mult decât viața însăși. Durerea pe care ne-o aduc aceste lupte este creată de noi, nu de viață. Fiecare groază poate fi identificată, fiecare tristețe cunoaște cumva un sfârșit în viață, nu există timp pentru a dedica dureri lungi. Cei fără prieteni sau viață socială studiază din greu împotriva voinței lor. Eternitatea ne luptă cu privire la sănătatea sufletului din noi și ne împinge la corupție, iar viața normală de astăzi este un lucru grozav. Nu există viață pentru o națiune decât cu simțul și conștientizarea ei a ceea ce i se întâmplă. Fraze despre realitatea vieții pe care proprietarul unei vieți fericite nu le scrie, ci o trăiește. Este trist în viața asta să întâlnești pe cineva care înseamnă mult pentru tine doar pentru a descoperi până la urmă că ceea ce este între voi nu este sortit să fie și că trebuie să te retragi.

Cei mai buni prieteni este cel cu care poți sta într-un loc, de parcă te-ai legăna în tăcere și apoi te-ai despărți de parcă ai avea cea mai interesantă discuție și cea mai minunată conversație. Viața de dragul lui Dumnezeu este mai mare decât moartea pentru ea. Trebuie să-i ceri lui Dumnezeu o viață bună, mulțumire, seninătate și liniște sufletească. Nu-mi plac cărțile pentru că sunt un ascet în viață, dar iubesc cărțile pentru că o singură viață nu îmi este suficientă. Îmi place să citesc pentru că am o singură viață și o singură viață nu îmi este suficientă. Nu te-ai atins de soare, nici degetele nu s-au oprit vreodată să ardă.Ceea ce trăiești este o viață prin excelență.

Lucrul ciudat este că moartea reformulează oamenii și îi face să se simtă mai vii. Și oamenii nu fug de moarte pentru că iubesc viața sau urăsc moartea, și cum pot să urască ceva ce nu au experimentat? Omul iubește viața doar din dragoste pentru sine și nu îi iubește pe cei pe care îi iubește decât pentru a se bucura de ei în viața lui. Întreaga viață își pierde apetitul pentru supraviețuire. Noaptea este lungă, viața este lungă și zidurile acestei inimi sunt reci, Doamne. Faptul că nu simțim valoarea a ceea ce avem până nu o pierdem, dar este și adevărat că nu cunoaștem sensul a ceea ce pierdem până nu îl trăim. Pesimistul vede dificultatea în fiecare oportunitate, optimistul vede oportunitatea în fiecare dificultate. Cunoașterea este o armă pe care omul o folosește pentru a înțelege viața, a o înfrunta și a trece prin experiențele ei.

Greșelile vieții nu trebuie corectate în detrimentul celor nevinovați care nu le-au făcut. Greșeala nu este că trăim o viață pe care nu o acceptăm, ci greșeala este că nu încercăm să o schimbăm în bine și mai bine întotdeauna. Totul se schimbă în viață, cu excepția legii schimbării în sine. Astfel, viața, fiecare clipă, este o lovitură invizibilă care sugerează moartea la fel de mult pe cât dă viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending