Connect with us

plantelor

Tipuri de trandafiri sălbatici Tipurile de trandafiri

Tipuri de trandafiri sălbatici Tipurile de trandafiri sălbatici variază, iar cele mai cunoscute tipuri din lume vin: Cu un centru negru, și vine cu flori simple sau duble, deoarece florile sale înfloresc de la mijlocul primăverii până la sfârșitul primăverii și durează 4 săptămâni. .[1] cm, iar lățimea sa este de 15-22 cm. [1] Se raportează că habitatul său nativ este Africa de Nord, sudul Europei și vestul Asiei.

[2] Crizantema Floarea de crizantemă (în engleză: Chrysanthemum) aparține genului de crizanteme din familia Asteraceae, deoarece include aproximativ 40 de specii de plante cu flori și se găsește frecvent în regiunile din Asia de Est, precum și în zonele temperate. și regiunile subtropicale.[3] Crizantemele sunt cele mai cunoscute flori ale sezonului de toamnă, deoarece florile lor înfloresc la sfârșitul verii și la începutul toamnei și vin într-o gamă largă de forme, dimensiuni și culori, inclusiv alb, portocaliu, galben, roșu și violet, iar florile unor tipuri apar în culori bilaterale.[4] Irisul negru este cunoscut și sub numele de iris negru și aparține familiei Iris, care include aproximativ 1.800 de specii în 65 de genuri și trăiește în regiuni temperate și tropicale și este abundent în sudul ecuatorului din Africa.

[5] Irisul negru este o floare sălbatică perenă care crește în câmpuri, munți, terenuri marginale (pământuri sărace) și stepe. Narcisa sălbatică (în engleză: narcisa sălbatică) trăiește în păduri și printre ierburile pajiștilor umede și poate fi găsită în nordul și sud-vestul Angliei, pe Munții Negri din Țara Galilor și în Districtul Lacurilor din județul Cumbria și este indicat că era o floare disponibilă din abundență, dar ca urmare a devenit rară foarte mult. a pierderii habitatului său în timpul secolului al XIX-lea.[6] Florile de narcisă înfloresc în lunile martie și aprilie și este o floare scurtă care poate crește până la o înălțime de numai 30 cm și are frunze subțiri de culoare gri-verde, iar petalele florilor sale apar într-o culoare galben deschis care înconjoară o trompetă Sau o cupă galben închis, iar contrastul dintre culoarea florilor sale este ceea ce o deosebește de alte tipuri de narcise.[6]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending