Connect with us

plantelor

Gânduri despre trandafiri Astăzi voi strânge trandafiri

Gânduri despre trandafiri Astăzi voi strânge trandafiri și o dedic ochilor sau obrajilor tăi? Nu-ți fie rușine, copila mea, căci tu ești trandafirii, iar grădinile de trandafiri sunt în obrajii tăi, iar soarele strălucește din chipul tău, așa că nu mai fii timid, domnule.Dacă scriu astăzi o poezie care descrie ochii tăi sau pâraiele a nopții cu trăsăturile poeziei, voi scrie nu numai pe trandafiri, ci pe răscruce de drumuri și pe frunzele copacilor, pe piatra de sub Picături de ploaie, dragostea este mai dulce decât ploaia, iar chinul ei este umed și roditor, și Le scriu celor care dau vina cu pasiune că iubirea, stăpânul meu, este destin. Celui pe care-l iubesc si iubesc, ii trimit cele mai inalte semnificatii ale iubirii, ii trimit bataile inimii si sperantele mele, iti dau inima, mintea, constiinta si o gradina de flori.Inauntrul meu este o iubire care nu stie nimic. dar eternitatea, o iubire care transcende cerul și zboară liberă fără granițe, așa că te iubesc.

Cu gândul, o persoană își poate face lumea din trandafiri sau spini. Îți ofer cei mai frumoși trandafiri, care este limbajul inimilor, o limbă care vorbește între două inimi, între inima ta și a mea, și spune lumii cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care o trăim împreună și reprezintă cea mai frumoasă limbă. de comunicare cunoscută de oameni, limbajul gramaticii și culorilor sale, ca toate limbile, doar cei care îi stăpânesc vocabularul îl pot înțelege sau vorbi. Trandafirii sunt natura tăcută care pulsează cu toate formele de viață. Trandafirii sunt mesageri ai păcii care contribuie la apropiere și la creșterea intimității între oameni. Dacă mă pierd cu privirea ochilor tăi, nu-mi întrerupe rătăcirea, căci în grădinile de trandafiri caut secretul existenței mele, în depărtare, tânjesc după magia lor, iar întâlnirea cu tine devine sărbătoarea mea. Iartă-mi dragostea pentru trandafirii lui și înțelege secretul trandafirilor, fiecare parfum din ei, cuvintele poeziei mele aveau culoarea roșie a sângelui meu, spinii lor marionete și venele mele care nu-mi plac o viață întreagă cu amintire, așa că pregătiți-le.

Astăzi este ziua ta și m-am gândit la ce-ți voi oferi anul acesta. Un trandafir rosu, acesta este o necesitate, pentru ca stiu dragostea ta pentru trandafirul rosu, care si-a capatat roseata din inrosirea obrajilor tai, dar ce iti dau? M-am gândit să vă dau luna, dar aceasta a dispărut printre nori și a spus: Eu sunt luna plină pentru zile și este luna plină pentru toate zilele. M-am gândit să-ți dau parfumul de iasomie, dar el mi-a răspuns: Din parfumul mireasmei lui, am răspândit parfumul. M-am gândit, și m-am gândit, și m-am gândit, și atunci m-am hotărât, îți voi da inima mea, în care ai sădit dragostea cu mâinile tale și ai făcut-o să bată cu dragoste și pentru dragoste și îți voi dărui sufletul meu, tu care ai dat. mi-a sufletul și l-a ridicat sus. Trandafirii sunt o limbă vorbită de toți oamenii din lume care nu are nevoie de un traducător.

Dacă trandafirul este înclinat spre dreapta, atunci înseamnă eu, dar dacă este înclinat spre stânga, atunci înseamnă tine, iar dacă trandafirul este prezentat cu mâna dreaptă, atunci acesta este un răspuns pozitiv, dar dacă este prezentat cu mâna stângă, atunci aceasta indică un răspuns negativ. Cel mai frumos buchet de trandafiri rosii, si iti spun ca ocupi spatiile sufletului meu, iar aici imi reinnoiesti bataile inimii.Sunt mereu dornic sa-ti aud vocea, mai ales cand stau pe ganduri si dor. Trandafirii m-au învățat să fiu ca ea, să port rochia purității și castității și să mă fac o perdea pentru a face un spin în fața celui care încearcă să se apropie de mine. Am venit la tine purtând trandafiri de dragoste, și am scris pe inima mea, și pe frunzele pulsului vieții pentru tine, ți-am adus trandafiri și cadouri, ți-am adus o inimă care te-a dorit și ți-a dorit, ți-am adus iubești care mi-a furat și ai devenit exemplu în ochii mei, am venit la tine din dor, din setea mea de a te potoli, astea, iubirea mea, sunt flori de primăvară, ți le dedic și nimănui, Și pentru rozul tău. inima.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending