Connect with us

Uncategorized

David Austin Rose Trandafirul

David Austin Rose Trandafirul David Austin a fost numit după crescătorul american David Austin și este cunoscut și sub numele de Ambridge Rose, iar acest tip este caracterizat ca fiind cel mai frumos tip de trandafiri; Se caracterizează prin parfumul său atractiv, parfumat, care durează câteva zile, și forma sa care seamănă cu forma unei cupe adânci.Este de mărime medie, tulpină verde atractivă și o lungime de până la nouăzeci de centimetri. Acest tip are nevoie și de mai multe condiții pentru a crește mai bine; Cum ar fi clima caldă, lumina soarelui și solul umed fertil.

[1] Trandafirul Bourbon (în engleză: Bourbon) a apărut pe o insulă din Oceanul Pacific numită acum Reunion, iar parfumul său se remarcă prin mirosul său atractiv și intens, iar florile sale au multe culori, de la alb la roz deschis și închis. roz, iar problema sa constă în expunerea florilor sale uneori la boli fungice și mucegai Cu toate acestea, acesta nu este un dezavantaj major pentru ea.

[2] Trandafir de Damasc Acest tip de trandafir are un miros frumos, deci este folosit pentru a face parfumuri, [2] Acest trandafir este rezultatul unui hibrid de două tipuri de trandafiri, iar culorile sale variază de la alb la roz deschis, și acest tip înflorește și în Siria în lunile de vară o singură dată.[3] Trandafir francez Trandafirul francez (în engleză: Gallica rose) a apărut pentru prima dată la începutul secolului al XII-lea și se distinge ca cel mai vechi tip de trandafiri cultivați, iar acest tip tinde să producă tufe drepte și dense, care pot crește până la 153 cm înălțime și își iau frunzele de diferite culori; precum roz, roșu închis și violet, iar acest tip de trandafir se caracterizează prin putere; Tolerează mediul de sol sărac și slab fertilizat și vremea rece.

[2] Alte tipuri de trandafiri Există nenumărate tipuri de trandafiri, iar unele dintre celelalte tipuri ale acestui trandafir vin: [2] Alba trandafir: (în engleză: Alba). Hybrid Tea Rose: (în engleză: Hybrid Tea). Banksia rose: (în engleză: Banksiae). Floribunda rose: (în engleză: Floribunda).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending